7 › 10 juni 2019 4 dagen feest in de Kortrijkse binnenstad

Rommelmarkt SINKSEN20

Tijdens het pinksterweekend is de Kortrijkse binnenstad het decor voor SINKSEN. Uiteraard mag Vlaanderens grootste rommelmarkt daar niet in ontbreken. Naar jaarlijkse traditie worden de straten op zondag 31 mei en maandag 1 juni ingenomen door een massa standhouders. Een stand van 5 meter breed kost net als de voorbije jaren 12 euro.

Op maandag 20 april startten de inschrijvingen en op minder dan een uur was deze zo goed als volledig uitverkocht. Overige plaatsen kan je reserveren via onderstaande knop. (Sommige plaatsen kunnen terug vrij komen wanneer een betaling niet volledig werd uitgevoerd).

LET OP

  • Bij aanvang van de online ticketverkoop komt u mogelijks in een wachtrij te staan (afhankelijk van het aantal aanvragen).
  • Na de wachtrij kan u meteen zien hoeveel plaatsen er per straat nog beschikbaar zijn.
  • U kan uw favoriete straat EN favoriete plaats kiezen op het stratenplan (afhankelijk van de beschikbaarheid).
  • Na afhandeling van uw betaling is de aankoop definitief en deze plaatsen zeker van jou.

Verkochte plaatsen kunnen niet worden geruild voor andere plaatsen of voor plaatsen op een andere dag. Tickets kunnen niet terugbetaald worden. Indien u twee dagen wenst deel te nemen aan de rommelmarkt moet u dus voor de twee dagen afzonderlijk plaatsen aankopen. Met vragen in verband met de rommelmarkt kan je terecht via het gratis nummer 1777 van Stad Kortrijk.