3 › 6 juni 2022 4 dagen feest in de Kortrijkse binnenstad

Duurzaamheid

SINKSEN zoekt elk jaar naar mogelijkheden om de impact op het (leef)milieu te verminderen.

Bekers:
Op vrije toegankelijke evenementenpleinen (zonder security) wordt er algemeen gewerkt met hetzelfde type herbruikbare bekers. Per beker betaal je een waarborg van € 2. Deze beker kan je op elk plein opnieuw inwisselen om de waarborg terug te krijgen.

Cateringmateriaal foodstanden:
Op de evenementenpleinen zelf werken de diverse foodtrucks met herbruikbaar cateringmateriaal. Hou dus rekening met een mogelijke waarborg of eco- team die de tafels komt opruimen. Graag vragen we aan de bezoeker om ook zijn verantwoordelijkheid te nemen en dit cateringmateriaal niet zomaar weg te gooien.

Meer praktische info

Hotel boeken?

Laat feesten en goed slapen? Of blijven slapen om vroeg uit de veren te zijn voor de grootste rommelmarkt van Vlaanderen? Check hier het logiesaanbod in Kortrijk.

Ontdek het logiesaanbod

Plan je bezoek

Je kan nu al je bezoek aan SINKSEN 22 plannen door op het stadsplan alles te ontdekken wat er in de binnenstad te beleven valt. Bekijk er de eventlocaties, programmatie, gratis openbare toiletten, fietsstallingen en afvalbakken.

Bekijk het stadsplan

Toegankelijkheid

De Stroom vzw zorgt ook dit jaar voor een toegankelijk SINKSEN. Een ringleiding op het Vandaleplein, een rolstoelpodium op Bockor Rock en toegankelijkheidsstewards.

Ontdek de toegankelijkheid

infopunt

Het programma en updates vind je altijd terug op uw smartphone via www.sinksen.be. Geen smartphone? Dan kan u terecht op de grote markt.

Het SINKSEN infopunt

Voor bewoners

Ontdek alle afspraken die het stadsbestuur heeft gemaakt inzake verkeer en geluidsnormen in de zones waar er evenementen zullen georganiseerd worden.

Meer info

Gratis fietsen?

Tijdens SINKSEN 22 kan je gebruik maken van de deelfietsen van Donkey Republic.

Gratis fietsen?

Contact

Ondanks alle info toch nog een vraag of opmerking? Geen nood, via ons gratis nummer 1777 kan u tijdens de kantooruren bij ons terecht of stuur een mailtje naar 1777@kortrijk.be

Contacteer ons!