7 › 10 juni 2019 4 dagen feest in de Kortrijkse binnenstad

Infopunt

Dit jaar heb je tijdens SINKSEN19 jouw programma met alle laatste updates gewoon op zak. Deze website is geoptimaliseerd voor smartphone om zo makkelijk je weg te vinden tijdens het programma. Alle updates en nieuws vind je dan ook altijd makkelijk en meteen hier terug.

Heb je tijdens SINKSEN geen smartphone op zak?
Geen nood! Op zondag en maandag kan je terecht op de infostand op de Grote Markt. Daar staan mensen klaar om je vragen te beantwoorden. Ze helpen je graag verder om je wegwijs te maken in het programma.

Meer praktische info

hotel arrangementen

Blijven slapen tijdens SINKSEN19? Dat kan dankzij een speciaal SINKSEN-arrangement in één van de centrumhotels.

Ontdek de arrangementen

Kom gratis met fiets of bus

Van zaterdag- tot maandagavond blijft het centrum grotendeels parkeer- en autovrij. Je laat dus best de auto thuis of parkeert je wagen op de beschikbare parkings buiten het stadscentrum.

Ontdek de busroutes

Plan je bezoek

Je kan nu al je bezoek aan SINKSEN19 plannen door op het plan alles te ontdekken wat er in de binnenstad te beleven valt. Ontdek de verschillende locaties en programmatie daar.

Bekijk het feestplan

Toegankelijkheid

De Stroom vzw zorgt ook dit jaar voor een toegankelijk SINKSEN. Een ringleiding op het Vandaleplein, een rolstoelpodium op Bockor Rock en toegankelijkheidsstewards.

Ontdek de toegankelijkheid

Duurzaamheid

SINKSEN zoekt elk jaar naar mogelijkheden om de impact op het (leef)milieu te verminderen.

Onze duurzaamheidacties

Contact

Ondanks alle info toch nog een vraag of opmerking? Geen nood, via ons gratis nummer 1777 kan u tijdens de kantooruren bij ons terecht of stuur een mailtje naar 1777@kortrijk.be

Contacteer ons!