26 › 29 mei 2023 4 dagen feest in de Kortrijkse binnenstad

Infopunt

Het programma en updates vind je altijd terug op deze website, die geschikt is voor uw smartphone. Zo ben je zeker dat je altijd de laatste info over SINKSEN 23 op zak hebt.

Heb je moeilijkheden om het programma online te bekijken? Of niet in het bezit van een smartphone? Dan kan u terecht bij het infopunt in Toerisme Kortrijk, Begijnhofstraat 2. 
Medewerkers helpen je daar graag verder om je wegwijs te maken in het programma. Aan het infopunt kan je ook 'anti-verdwaalbandjes' ophalen voor de kids.

Openingsuren:

  • Vrijdag 26/05 : van 10u tot 17u00
  • Zaterdag 27/05 : van 10u tot 19u30
  • Zondag 28/05 : van 10u tot 19u30
  • Maandag 29/05 : van 10u tot 19u30

Meer praktische info

Hotel boeken?

Laat feesten en goed slapen? Of blijven slapen om vroeg uit de veren te zijn voor de grootste rommelmarkt van Vlaanderen? Check hier het logiesaanbod in Kortrijk.

Ontdek het logiesaanbod

Plan je bezoek

Je kan nu al je bezoek aan SINKSEN 23 plannen door op het stadsplan alles te ontdekken wat er in de binnenstad te beleven valt. Bekijk er de eventlocaties, programmatie, gratis openbare toiletten, fietsstallingen en afvalbakken.

Bekijk het stadsplan

Toegankelijkheid

De stad zorgt ook dit jaar voor een toegankelijk SINKSEN.

Ontdek de toegankelijkheid

Duurzaamheid

SINKSEN zoekt elk jaar naar mogelijkheden om de impact op het (leef)milieu te verminderen.

Onze duurzaamheidacties

Voor bewoners

Ontdek alle afspraken die het stadsbestuur heeft gemaakt inzake verkeer en geluidsnormen in de zones waar er evenementen zullen georganiseerd worden.

Meer info

Over je grens

Grensoverschrijdend of ongepast gedrag? Spreek erover.

Ontdek de campagne Over Je Grens

Contact

Ondanks alle info toch nog een vraag of opmerking? Geen nood, via ons gratis nummer 1777 kan u tijdens de kantooruren bij ons terecht of stuur een mailtje naar sinksen@kortrijk.be

Contacteer ons!