7 › 10 juni 2019 4 dagen feest in de Kortrijkse binnenstad

Toegankelijkheid

Samen met de stad zorgt De Stroom vzw ook dit jaar voor een toegankelijk SINKSEN19. Zo plaatsen we een ringleiding op het Vandaleplein, een rolstoelpodium op het Schouwburgplein, hebben we aandacht voor toegankelijke toiletten en aanwezigheid van stewards, ...

Voor personen met een hoorapparaat voorzien we in een ringleiding op het Vandaleplein die alleen wat op het podium gebeurt, versterkt in het hoorapparaat (op T-stand).

Voor personen met een fysieke beperking is er een rolstoelpodium voorzien op Schouwburgplein.

De toegankelijkheidsstewards geven u assistentie bij bvb het aankopen van jetons of om tot bij het station, het toilet of een specifiek optreden te komen. De toegankelijkheidsstewards kunt u vinden op:

  • zondag 9 juni op het Vandaleplein van 11u tot 18u.
  • maandag 10 juni op het Vandale plein van 14u tot 18u.

Heeft u een specifieke hulpvraag? Dan kan u ook steeds contact opnemen met de Stroom vzw via het nummer +32 (0)56 35 30 17, info@destroom.be (bereikbaar op weekdagen in de voormiddag, behalve op maandag).

Toegankelijke parkeerplaatsen: extra plaatsen worden voorzien op de Dam, vlakbij de Broeltorens. Verder zijn de toegankelijke plaatsen steeds terug te vinden op www.parko.be.

Toegankelijke toiletten: onder andere op het Vandaleplein, Grote Markt, Schouwburgplein, Begijnhofpark bij de dienst Toerisme.

Meer praktische info

hotel arrangementen

Blijven slapen tijdens SINKSEN19? Dat kan dankzij een speciaal SINKSEN-arrangement in één van de centrumhotels.

Ontdek de arrangementen

Kom gratis met fiets of bus

Van zaterdag- tot maandagavond blijft het centrum grotendeels parkeer- en autovrij. Je laat dus best de auto thuis of parkeert je wagen op de beschikbare parkings buiten het stadscentrum.

Ontdek de busroutes

Plan je bezoek

Je kan nu al je bezoek aan SINKSEN19 plannen door op het plan alles te ontdekken wat er in de binnenstad te beleven valt. Ontdek de verschillende locaties en programmatie daar.

Bekijk het feestplan

infopunt

Het programma en updates vind je altijd terug op uw smartphone via www.sinksen.be. Geen smartphone? Dan kan u terecht op de grote markt.

Het SINKSEN infopunt

Duurzaamheid

SINKSEN zoekt elk jaar naar mogelijkheden om de impact op het (leef)milieu te verminderen.

Onze duurzaamheidacties

Contact

Ondanks alle info toch nog een vraag of opmerking? Geen nood, via ons gratis nummer 1777 kan u tijdens de kantooruren bij ons terecht of stuur een mailtje naar 1777@kortrijk.be

Contacteer ons!