Sinksen 2018 zit er op! Op deze site vindt u alle acts die te zien waren tijdens de editie van 2018. Tot volgend jaar!

4 dagen feest in de Kortrijkse binnenstad 18 › 21 mei 2018

Toegankelijkheid

De Stroom vzw zorgt ook dit jaar voor een toegankelijk SINKSEN. Zo plaatsen we een ringleiding op het Vandaleplein, een rolstoelpodium op Bockor Rock, hebben we aandacht voor toegankelijke toiletten en aanwezigheid van stewards, ...

Voor personen met een hoorapparaat voorzien we in een ringleiding op het Vandaleplein die alleen wat op het podium gebeurt, versterkt in het hoorapparaat (op T-stand).

Voor personen met een verstandelijke beperking met een persoonlijke assistentievraag, zijn er toegankelijkheidsstewards ter plaatse (o.a. op het openingsspektakel). Zo bvb. voor het aankopen van jetons of voor assistentie om tot bij het station, het toilet of een specifiek optreden te komen.

Voor personen met een fysieke beperking is er een rolstoelpodium of rolstoelzone voorzien op Bockor Rock. Ook hier staan de toegankelijkheidsstewards paraat voor persoonlijke assistentievragen. Personen die blind of slechtziend zijn kunnen er ook rekenen op de toegankelijkheidsstewards.

Toegankelijke parkeerplaatsen zijn steeds terug te vinden op www.parko.be. Toegankelijke toiletten vind je op het Vandaleplein, Schouwburgplein en budabeach.

Meer praktische info

Kom gratis met fiets of bus

Van zaterdag- tot maandagavond blijft het centrum grotendeels parkeer- en autovrij. Je laat dus best de auto thuis of parkeert je wagen op de beschikbare parkings buiten het stadscentrum.

Ontdek de busroutes

Plan je bezoek

Je kan nu al je bezoek aan SINKSEN18 plannen door op het plan alles te ontdekken wat er in de binnenstad te beleven valt. Ontdek de verschillende locaties en programmatie daar.

Bekijk het feestplan

infopunten

Het programma en updates vind je altijd terug op uw smartphone via www.sinksen.be. Geen smartphone? Dan kan u terecht op de grote markt.

Het SINKSEN infopunt

FIK jetong

De FIK-jetong is het betaalmiddel bij uitstek tijdens SINKSEN18. Op vele plaatsen kan je je drankjes ermee betalen.

Wat is de FIK-jetong

Duurzaamheid

SINKSEN zoekt elk jaar naar mogelijkheden om de impact op het (leef)milieu te verminderen.

Onze duurzaamheidacties

Voor bewoners

Ontdek alle afspraken die het stadsbestuur heeft gemaakt inzake verkeer en geluidsnormen in de zones waar er evenementen zullen georganiseerd worden.

Meer info

Contact

Ondanks alle info toch nog een vraag of opmerking? Geen nood, via ons gratis nummer 1777 kan u tijdens de kantooruren bij ons terecht of stuur een mailtje naar 1777@kortrijk.be

Contacteer ons!