3 › 6 juni 2022 4 dagen feest in de Kortrijkse binnenstad

Toegankelijkheid

Stad Kortrijk zorgt dat SINKSEN22 ook toegankelijk is voor personen met een handicap. Zo worden er minder steile kabelgoten voorzien op de evenementenpleinen en zijn er toegankelijke toiletten (Ontdek op het stadsplan de gratis openbare toiletten, deze zijn steeds ook toegankelijk voor personen met een handicap).

Voor personen met een hoorapparaat voorzien we in een ringleiding op het Vandaleplein en het Schouwburgplein die alleen wat op het podium gebeurt, versterkt in het hoorapparaat (op T-stand).

Heeft u een specifieke hulpvraag? Dan kan u ook steeds contact opnemen met Stad Kortrijk via het gratis nummer 1777 of via 1777@kortrijk.be.

Meer praktische info

Hotel boeken?

Laat feesten en goed slapen? Of blijven slapen om vroeg uit de veren te zijn voor de grootste rommelmarkt van Vlaanderen? Check hier het logiesaanbod in Kortrijk.

Ontdek het logiesaanbod

Plan je bezoek

Je kan nu al je bezoek aan SINKSEN 22 plannen door op het stadsplan alles te ontdekken wat er in de binnenstad te beleven valt. Bekijk er de eventlocaties, programmatie, gratis openbare toiletten, fietsstallingen en afvalbakken.

Bekijk het stadsplan

infopunt

Het programma en updates vind je altijd terug op uw smartphone via www.sinksen.be. Geen smartphone? Dan kan u terecht op de grote markt.

Het SINKSEN infopunt

Duurzaamheid

SINKSEN zoekt elk jaar naar mogelijkheden om de impact op het (leef)milieu te verminderen.

Onze duurzaamheidacties

Voor bewoners

Ontdek alle afspraken die het stadsbestuur heeft gemaakt inzake verkeer en geluidsnormen in de zones waar er evenementen zullen georganiseerd worden.

Meer info

Gratis fietsen?

Tijdens SINKSEN 22 kan je gebruik maken van de deelfietsen van Donkey Republic.

Gratis fietsen?

Contact

Ondanks alle info toch nog een vraag of opmerking? Geen nood, via ons gratis nummer 1777 kan u tijdens de kantooruren bij ons terecht of stuur een mailtje naar 1777@kortrijk.be

Contacteer ons!