Sinksen 2018 zit er op! Op deze site vindt u alle acts die te zien waren tijdens de editie van 2018. Tot volgend jaar!

4 dagen feest in de Kortrijkse binnenstad 18 › 21 mei 2018

Avanti Display (UK) - Hydromania!

Verlaagde Leieboorden
Broelkaai - 8500 Kortrijk

SINKSEN 18 opent op de verlaagde Leieboorden met Hydromania, een spektakel van Avanti Display (UK) dat inspeelt op het unieke karakter van de site. De show is gebaseerd op ‘The Spurting Man’ van Avanti, een show die ondertussen wereldwijd tourneert en zelfs het Vandaleplein in Kortrijk aandeed tijdens SINKSEN 14. Hydromania is op maat gemaakt en laat je de geleidelijke opbouw van een levende fontein beleven die zich beetje bij beetje en vertrekkende vanop de Leie, uitbreidt naar de hele omgeving en zijn ontknoping kent tegen het majestueuze décor van onze Broeltorens.

Verwacht je aan een spektakel met aanzwellende muziek, zang, dans, vuur en vooral veel opspuitend water in een magische belichting. Avanti Display wordt versterkt met Kortrijkse dansers, de zang van Seaming To en de drums van The World Beaters.

Voeg toe aan mijn favorieten

Ontdek meer

Aansluitend gaan we met Kortrijks bekendste DJ Fred Hush de nacht in, met speciale dank ook aan de omliggende horeca. 

Eerder maakte Avanti Display versies van Hydromania voor o.a. The Croatian Nation Theatre, de opening van The Singapore Museum en de start van het festival Accroche-coeurs in Angers. SINKSEN 18 met de Leieboorden is dus in mooi gezelschap.