Sinksen 2018 zit er op! Op deze site vindt u alle acts die te zien waren tijdens de editie van 2018. Tot volgend jaar!

4 dagen feest in de Kortrijkse binnenstad 18 › 21 mei 2018

Rotary in Action - Kinderdorp

Begijnhofpark
Begijnhofpark - 8500 Kortrijk

Een waar Kinderdorp in het grote Begijnhofpark! De allerkleinsten worden verleid met een toffe bar op maat, grimestand en talrijke, creatieve workshops. De iets ouderen kunnen deelnemen aan een actieve fotozoektocht doorheen het Begijnhofpark, hoge pamperpaal, … Een blauwe loper brengt de Leie met zijn magnifieke boorden dichterbij. Door een heen en weer varende gondel waant iedereen zich in het romantische Venetië. Aan een geïmproviseerde brug kunnen de verliefden hun eigen liefdesslotje verankeren. Een super gezellige bar met grote terrassen, de nodige sfeermuziek en verrassende artiesten maken dit plaatje compleet.

Het Kinderdorp en het volledige programma worden georganiseerd door Rotary Club Kortrijk-Groeninghe in samenwerking met de gespecialiseerde partner Avanco Adventure.

Voeg toe aan mijn favorieten

Ontdek meer

De hele club levert bovendien alle mankracht om iedereen optimaal te bedienen. Het is een andere manier om zich ten dienste te stellen van de gemeenschap. Onder andere met de bar kan de club heel wat verdienen voor het goede doel. Binnen de club is er een commissie die aan de hand van strenge criteria het goede doel selecteert.