26 › 29 mei 2023 4 dagen feest in de Kortrijkse binnenstad

SINKSEN 23

Stad Kortrijk en zo’n 50 partners hebben hun programma voor SINKSEN 23 klaar. De praktische voorbereidingen zitten ondertussen helemaal op kruissnelheid. Dit jaar zal het centrum van Kortrijk tijdens het sinksenweekend volledig in het teken staan van 'The Far West'. Onder een (hopelijk) stralende zon zien we duizenden mensen kuieren langsheen de rommelmarkt of dansen tot een stuk in de nacht onder de open hemel.

Ontdek op deze website het uitgebreide programma op de vele locaties in de binnenstad.

Voor bewoners

De bewoners van Stad Kortrijk moeten rekening houden met een aantal wijzigingen tijdens SINKSEN 23. Deze kan je allemaal terugvinden in de bewonersbrief die later verspreid zal worden en die je eveneens hier zal kunnen downloaden.

Meer praktische info

Hotel boeken?

Laat feesten en goed slapen? Of blijven slapen om vroeg uit de veren te zijn voor de grootste rommelmarkt van Vlaanderen? Check hier het logiesaanbod in Kortrijk.

Ontdek het logiesaanbod

Plan je bezoek

Je kan nu al je bezoek aan SINKSEN 23 plannen door op het stadsplan alles te ontdekken wat er in de binnenstad te beleven valt. Bekijk er de eventlocaties, programmatie, gratis openbare toiletten, fietsstallingen en afvalbakken.

Bekijk het stadsplan

Toegankelijkheid

De stad zorgt ook dit jaar voor een toegankelijk SINKSEN.

Ontdek de toegankelijkheid

infopunt

Het programma en updates vind je altijd terug op uw smartphone via www.sinksen.be. Geen smartphone? Dan kan u terecht bij het infopunt.

Het SINKSEN infopunt

Duurzaamheid

SINKSEN zoekt elk jaar naar mogelijkheden om de impact op het (leef)milieu te verminderen.

Onze duurzaamheidacties

Voor bewoners

Ontdek alle afspraken die het stadsbestuur heeft gemaakt inzake verkeer en geluidsnormen in de zones waar er evenementen zullen georganiseerd worden.

Meer info

Contact

Ondanks alle info toch nog een vraag of opmerking? Geen nood, via ons gratis nummer 1777 kan u tijdens de kantooruren bij ons terecht of stuur een mailtje naar sinksen@kortrijk.be

Contacteer ons!