7 › 10 juni 2019 4 dagen feest in de Kortrijkse binnenstad

SINKSEN19 - Zinderend Zomers

Vzw Feest in Kortrijk en zo’n 75 partners hebben hun programma voor SINKSEN 19 klaar. De praktische voorbereidingen zitten ondertussen helemaal op kruissnelheid. Dit jaar valt SINKSEN wat later. Daarom ligt de focus op de start van de Kortrijkse zomer met als thema ‘Zinderend Zomers’, een gangmaker voor wat nog komen zal in het centrum en deelgemeenten.

Een zomerse gloed komt tijdens SINKSEN de Kortrijkse binnenstad binnen. Onder een stralende zon zien we duizenden mensen kuieren langsheen de rommelmarkt of dansen tot een stuk in de nacht onder de open hemel. We dromen weg richting witte stranden en vleien ons met veel plezier in een strandstoel met een cocktail in de hand. Deze tropische sferen verbinden de stadsdelen voor een zomerse vierdaagse.

Ontdek op deze website het uitgebreide programma op de vele locaties in de binnenstad.

Dagklapper

Het SINKSEN-team bundelde een grote reeks aan activiteiten tijdens SINKSEN19 in een handige dagklapper. Je kan hem tijdens SINKSEN19 afhalen aan het infopunt op de Grote Markt en aan de FiK-jetong verkooppunten. Wil je hem nu al? Je kan hem volledig hier downloaden.

Voor bewoners

De bewoners van Stad Kortrijk moeten rekening houden met een aantal wijzigingen tijdens SINKSEN19. Je kan dit allemaal nalezen in de bewonersbrief die je hier kan downloaden.